Liquidlife_COCONUT_mockup_dose_no_bg_22.3.23_RGB
Liquidlife_COCONUT_mockup_dose_no_bg_22.3.23_RGB_Tropfen

COCONUT

Η φόρμουλα μας με SenTraMin και IMMUNO150 παρέχει στον οργανισμό όλα όσα χρειάζεται. Με περισσότερα από 150 καλά ισορροπημένα συστατικά, υποστηρίζεται η υγεία, οι σωματικές λειτουργίες και η κυτταρική αναζωογόνηση.

Το vegan προϊόν μας περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και έχει 70 υδρόφιλα, φυτικής προέλευσης μέταλλα.

Η καρύδα LiquidLife δεν περιέχει συνθετική καφεΐνη, ταυρίνη, L-καρνιτίνη, ginseng, ινοσιτόλη ή οτιδήποτε άλλο που βρίσκεται συνήθως σε ενεργειακά ποτά, τεχνητά χρώματα, γεύσεις ή συντηρητικά.

Πιείτε τα αναψυκτικά μας αγνά, επεκτείνετε τα με νερό ή σόδα ή χρησιμοποιήστε τα ως βάση για κοκτέιλ και ποτά με μεγάλη διάρκεια.

Αυτό που τρώτε και πίνετε καθορίζει πώς αισθάνεστε και πώς είναι τα επίπεδα ενέργειάς σας.

Η καρύδα LiquidLife προμηθεύει τα κυτταρικά συστήματα παραγωγής ενέργειας του σώματος με μια ποικιλία από βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, απαραίτητα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες.

Η καρύδα LiquidLife είναι ένα από τα πιο υγιεινά ζωτικά ποτά στον κόσμο.

Πότε είναι η καλύτερη ώρα για να πιείτε καρύδα LiquidLife;

Πρωί
Ο ανθρώπινος βιολογικά προγραμματισμένος κιρκάδιος ρυθμός έχει μελετηθεί καλά. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα βιώσουν την καλύτερη ενεργειακή ώθηση εάν πίνουν καρύδα LiquidLife μεταξύ 9.30 π.μ. και 11.30 π.μ. Έχει περάσει καιρός από το πρωινό και η πρωινή ενέργεια αρχίζει να μειώνεται. Η καρύδα LiquidLife θα διατηρήσει σταθερά τα επίπεδα ενέργειας για την υπόλοιπη ημέρα.

Απόγευμα
Η επίφοβη «απογευματινή ύφεση» είναι μια δύσκολη φάση στη δουλειά. Το σώμα αρχίζει να χάνει την ορμή του και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα πέφτουν στο φυσιολογικό μετά το μεσημεριανό γεύμα. Πιείτε καρύδα LiquidLife μεταξύ 2 μ.μ. και 3 μ.μ. για να αποφύγετε το «απογευματινό κραχ» και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα μέχρι το βράδυ.

Το βράδυ
Σχεδιάζετε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας, συναντάτε φίλους για αθλήματα ή ανυπομονείτε για ένα πρόγραμμα πολιτιστικής βραδιάς; Η καρύδα LiquidLife θα σας δώσει τη δύναμη να το κάνετε αυτό. Πιείτε καρύδα LiquidLife μισή ώρα πριν, ώστε να αναπτυχθεί η ενέργειά σας.
Και προσκαλέστε όλους να αυξήσουν το επίπεδο ενέργειάς τους με την καρύδα LiquidLife και να διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο με τη ζωή.