Liquidlife_COCONUT_mockup_dose_no_bg_22.3.23_RGB
Liquidlife_COCONUT_mockup_dose_no_bg_22.3.23_RGB_Tropfen

COCONUT

Naša formula s SenTraMin in IMMUNO150 zagotavlja telesu vse, kar potrebuje. Z več kot 150 dobro uravnoteženimi sestavinami podpira zdravje, telesne funkcije in pomlajevanje celic.

Naš veganski izdelek vsebuje samo naravne sestavine in ima 70 hidrofilnih mineralov rastlinskega izvora.

LiquidLife kokos ne vsebuje sintetičnega kofeina, tavrina, L-karnitina, ginsenga, inozitola ali česar koli drugega, kar je običajno v energijskih pijačah, umetnih barvil, arom ali konzervansov.

Naše pijače za vitalnost pijte čiste, dopolnite jih z vodo ali sodo ali jih uporabite kot osnovo za koktajle in dolge pijače.

To, kar jeste in pijete, določa, kako se počutite in kakšna je vaša raven energije.

LiquidLife coconut oskrbuje telesne celične sisteme za proizvodnjo energije z različnimi vitamini, minerali, aminokislinami, esencialnimi maščobnimi kislinami, antioksidanti in vlakninami.

LiquidLife coconut je ena najbolj zdravih vitalnih pijač na svetu.

Kdaj je najboljši čas za pitje LiquidLife coconut?

Jutro
Človeški biološko programirani cirkadiani ritem je dobro raziskan. Večina ljudi bo izkusila najboljši dvig energije, če bodo pili LiquidLife coconut med 9.30 in 11.30. Minilo je že nekaj časa od zajtrka in jutranja energija je začela pojenjati. LiquidLife coconut bo ohranil raven energije stabilno do konca dneva.

Popoldne
Strašljivi “popoldanski upad” je težka faza v službi. Telo začne izgubljati zagon in raven sladkorja v krvi se po kosilu vrne v normalno stanje. Pijte LiquidLife coconut med 14.00 in 15.00 uro, da preženete »popoldanski crash« in si napolnite baterije za čas do večera.

Zvečer
Načrtujete romantičen večer s partnerjem, športno srečanje s prijatelji ali se veselite kulturnega večernega programa? LiquidLife coconut vam bo dal moč za to. Pijte LiquidLife coconut pol ure prej, da se vaša energija razvije.
In povabite vse, da dvignete raven energije s kokosom LiquidLife in se še bolj zabavate z življenjem.