Informare și dezvăluire conform §5 (1) ECG, § 25 MedienG, § 63 GewO și § 14 UGB

Operator site: Premo Werbeagentur GmbH
Număr registru comercial: FN315622a
Tribunalul registru comerț: Klagenfurt

Adresă: Pavor 3, 9212 Techelsberg

Număr de TVA: ATU64643924 

Date de contact:
Telefon: +43 (0)4272 / 600 65
Email: office@premo.at
Fax:+43 (0)4272 / 600 79

Reglementare legală aplicabilă: www.ris.bka.gv.at
Titlul postului:

Soluționarea online a litigiilor: Consumatorii care au sediul în Austria sau într-un alt stat contractant al ODR-VO au posibilitatea de a rezolva problemele privind achiziționarea de bunuri sau servicii în cadrul unei soluții online a litigiilor (conform OS, AStG). Comisia Europeană oferă o platformă pentru aceasta: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Drepturi de autor: În măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere legal, conținutul acestui site web este supus diferitelor drepturi de protecție (de exemplu, drepturi de autor). Orice utilizare/distribuire a materialului furnizat, care este interzisă prin drepturi de autor, necesită acordul scris al operatorului site-ului.

Disclaimer: În ciuda controlului atent al conținutului, operatorul site-ului web al acestui site nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul link-urilor externe. Operatorii paginilor legate sunt singurii responsabili pentru conținutul acestora. În cazul în care, totuși, ați aflat de link-uri de ieșire care se referă la un site web cu activitate/informații ilegale, vă rugăm să ne informați în consecință pentru a le elimina imediat, în conformitate cu Secțiunea 17 (2) ECG.
Drepturile de autor ale terților sunt respectate de către operatorul acestui site cu cea mai mare atenție. În cazul în care, totuși, știți despre o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne informați în consecință. De îndată ce vom afla despre astfel de încălcări legale, vom elimina imediat conținutul afectat.

Sursa: generator de amprentă