Informacije i otkrivanje prema § 5 (1) ECG, § 25 MedienG, § 63 GewO i § 14 UGB

Vlasnik web stranice: Premo Werbeagentur GmbH
Broj trgovačkog registra: FN315622a
Sud trgovačkog registra: Klagenfurt

Adresa: Pavor 3, 9212 Techelsberg

PDV broj: ATU64643924 

Kontakt podaci:
Telefon: +43 (0)4272 / 600 65
Email: office@premo.at
Fax: +43 (0)4272 / 600 79

Važeća pravna regulativa: www.ris.bka.gv.at
Naziv radnog mjesta:

Mrežno rješavanje sporova: Potrošači koji se nalaze u Austriji ili u drugoj državi ugovornici ODR-VO imaju priliku riješiti probleme u vezi s kupnjom robe ili usluga u okviru internetskog rješavanja sporova (prema OS, AStG). Europska komisija nudi platformu za to: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Autorsko pravo: Koliko god je to zakonski moguće, sadržaj ove web stranice podliježe raznim zaštitnim pravima (npr. autorsko pravo). Za svako korištenje/distribuciju dostavljenog materijala, koja je zabranjena autorskim pravima, potrebna je pismena suglasnost operatera web stranice.

Izjava o odricanju od odgovornosti: Unatoč pažljivoj kontroli sadržaja, operater ove web stranice ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj vanjskih poveznica. Za njihov sadržaj odgovorni su isključivo operateri povezanih stranica. Ako unatoč tome saznate za odlazne poveznice koje upućuju na web mjesto s nezakonitim aktivnostima/informacijama, molimo da nas o tome obavijestite kako bismo ih odmah uklonili u skladu s Odjeljkom 17 (2) ECG.
Autorska prava trećih strana operater ove web stranice poštuje s najvećom pažnjom. Ukoliko ipak saznate za kršenje autorskih prava, molimo da nas o tome obavijestite. Čim postanemo svjesni takvih zakonskih povreda, odmah ćemo ukloniti pogođeni sadržaj.

Izvor: generator imprinta